Muziek in de klas

Leerlingen

Afgelopen vrijdag kwam het vierde project Muziek in de klas ten einde met een enerverende avond muziek in de Vang te Wateringen.

Ruim 50 kinderen van de Mariaschool gaven samen met onze opleidingsorkesten een spetterend concert. De kinderen hebben 8 muzieklessen gehad van Roy Harms waarbij ze hebben geleerd over verschillende instrumenten, ritmes, zingen en samenwerken. Tijdens het slotconcert speelde de kinderen mee met het orkest op triangel, tambourijn en klokkenspel. Een zeer bijzondere ervaring voor alle muzikanten aangezien bij eerdere projecten de kinderen zonder orkest lieten horen wat ze hadden geleerd. Het resultaat was daarom extra verrassend en kon rekenen op groot applaus van alle aanwezige familie. Met een diepe buiging werd er afscheid genomen van het publiek en kon er nog volop muziek gemaakt worden op alle aanwezige instrumenten. Een aantal van de kinderen zien we snel weer terug tijdens de proeflessen.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen