Blokfluitlessen

Blokfluit, Leerlingen

Iedere vrijdag vanaf 18.30 worden er blokfluit lessen gegeven in de Vang in Wateringen. Al jaren is dit een vast onderdeel van de verschillende muzieklessen die Muziekvereniging De Phoenix aanbied. De jongste kinderen komen op deze manier spelenderwijs in aanraking met muziek en leren in kleine groepjes niet alleen zelf muziek maken maar ook met anderen. Gedurende het jaar spelen de leerlingen een aantal keer mee met het leerlingenorkest om daar kennis te maken met andere instrumenten. Maar nog veel leuker zijn de kleine optredens die ze met elkaar en met het orkest geven.

De lessen kosten 150,- euro per schooljaar en een blokfluit en lesboek van de vereniging. Een keer meespelen met de les of gewoon even komen kijken kan altijd. Mail naar leerlingen@phoenxiwateringen.nl of geef je via onderstaande link op voor gratis proeflessen.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen