Trombonisten gezocht!

Harmonie

Ieder orkest heeft zo zijn wensen. Zo zijn wij op zoek naar enthousiaste trombonisten! Muziekvereniging de Phoenix bestaat uit een jeugdpercussiegroep, 2 opleidingsorkesten en een harmonieorkest. Daarnaast hebben we een gedeelde slagwerkgroep met muziekvereniging Pius X. We zijn een actieve en vooruitstrevende vereniging en ook in deze tijden zitten we niet stil. Zo hebben we dit seizoen een buitenconcert gegeven op het plein in Wateringen, vlakbij onze thuislocatie. Ook staat er voor november (mogelijk) een concert op het programma, waarbij uiteraard de nodige maatregelen worden getroffen.

We repeteren op de vrijdagavond in de Vang in Wateringen o.l.v. Hardy Li. Alle secties in het orkest hebben de afgelopen jaren nieuwe gezichten mogen verwelkomen, zowel ervaren als onervaren. Helaas is het niet gelukt om de trombonegroep compleet te maken en houden. Hoewel iedereen altijd welkom is, zijn we op dit moment in het bijzonder op zoek naar een trombonist met minimaal speelniveau B. Gelukkig zitten we niet helemaal zonder en hebben 2 zeer ervaren oude rotten in ons midden. Daarnaast mag de dirigent van het leerlingenorkest graag/mee (aan)schuiven. Desondanks kunnen we meer vastigheid bijzonder goed gebruiken. Dus: ben jij die trombonist die met ons de sterren van de hemel komt spelen? Laat dan snel van je horen!

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen