Plantenmarkt Wateringen

Phoenix

Ook dit jaar was er weer reuze veel keuze op de plantenmarkt van Muziekvereniging de Phoenix. Ieder jaar staan wij als Wateringse muziekvereniging de dag voor moederdag klaar om iedereen te voorzien van nieuw perkgoed, hang baskets enz. Ook dit jaar mogen we weer spreken van een succes!

Onze plantenman Patrick Zaat zet zich samen met familie en vrienden sinds jaar en dag in voor de plantenmarkt. De inzet van Patrick, onze andere vrijwilligers en u als trouwe klant zorgt er voor dat we ook dit jaar weer kunnen investeren in muziekopleidingen in Wateringen. Een deel van de opbrengsten van de plantenmarkt gaat naar de muziekopleiding van onze vereniging waar vele plezier van hebben. Zo hebben we nog geen maand geleden onze 50ste leerling mogen inschrijven voor muziekles.

Meer weten over onze lessen of misschien wel muziek educatie bij uw kind op school? Mail naar leerlingen@phoenixwateringen.nl

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen