De Phoenix neemt afscheid van dirigent Andrea

Harmonie

Afscheidsconcert in de Vang

vrijdag 6 juli om 20h, toegang gratis

Na een een mooi tuinconcert met fantastisch weer afgelopen 23 juni, zal er op vrijdag 6 juli afscheid genomen worden van Andrea Gasparin, die de afgelopen 4 jaar bij de Phoenix als dirigent voor het harmonieorkest heeft gestaan.

In de afgelopen jaren ging de harmonie met Andrea op concours, werd met de alle orkesten van de vereniging samen verschillende muziektheaters opgevoerd, kwam een bijzonder muzikaal college tot stand in de TU Delftaula met als thema “Einstein”, en werd in samenwerking met muziekvereniging Excelsior uit Wassenaar een orkest van 90 muzikanten gevormd.

Naast swingende stukken, jazz, brass en lichte muziek stonden er ook meerdere malen “klassieken” op het programma. Met een klein deel uit het repertoire van de afgelopen tijd willen we in stijl afscheid nemen van onze dirigent.

Op vrijdagavond 6 juli is iedereen van harte welkom om te komen luisteren! Vanaf 20h staat de koffie klaar, en vanaf 21h30 is er een hapje en een drankje in de foyer.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen