Phoenix Unlimited

Niet gecategoriseerd

Muziek voor iedereen

‘Muziek maak je samen!’ Dat is het motto van Muziekvereniging De Phoenix uit Wateringen. Iets wat de vereniging in 2022 extra wil laten zien door het starten van een nieuwe slagwerkgroep, namelijk: ‘Phoenix Unlimited’.

‘Phoenix Unlimited’ is bedoeld voor mensen met een beperking die graag samen muziek willen maken. Iets wat voorheen niet gebruikelijk was, maar waarvan leden zeggen: “Waarom doen we dit niet al?”. Inmiddels wordt er door een aantal vrijwilligers in een werkgroep samen toegewerkt naar de eerste repetitie die in maart zal plaatsvinden.

Met veel plezier heeft De Phoenix de afgelopen maanden kennis genomen van verschillende successen op het gebied van inclusieve muziekverenigingen. Dat succes wenst zij aankomend jaar naar Wateringen te halen door vrijwilligers en deelnemers samen te brengen. Voor dit initiatief is de vereniging dan ook op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen en zo alle deelnemers een fijne ervaring te bieden. Het maken van plezier en affiniteit met de doelgroep staat voorop. Je hebt niet persé een muzikale achtergrond of instrument nodig: daarover beschikt de muziekvereniging.

De werkgroep wordt met kennis en ervaring ondersteund door een landelijk initiatief en werkt samen met de KNMOCGNPhiladelphiaHandicap NL en Fonds Cultuur Participatie.

Heb jij zin om in het nieuwe jaar deze muzikale uitdaging met ons aan te gaan? Meld je dan aan via: unlimited@phoenixwateringen.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen