Muzikale dinsdag op de Mariaschool

Niet gecategoriseerd

Muzikale dinsdag op de Mariaschool

Alweer 5 jaar werken de Mariaschool en Muziekvereniging De Phoenix samen op het gebied van muziekeducatie. Ieder najaar is er gedurende een periode van 8 weken muziekles in meerdere klassen op school. De leerlingen leren aan de hand van deze muzieklessen om samen te werken en hun creativiteit te ontwikkelen, om uiteindelijk het eindresultaat samen op het podium te kunnen presenteren.

De afsluiting van de lessen vindt ieder jaar plaats bij De Phoenix. Samen met leerlingen van de muziekvereniging spelen de leerlingen van de Mariaschool het dak eraf. Dit jaar is gekozen om de eindpresentatie in school te doen en te spelen voor andere klassen. Hoewel een evenement als voorgaande jaren dan wel niet mogelijk is, weerhoudt dat de leerlingen er niet van er een waar feest van te maken. 

Tijdens de eindpresentatie spelen de kinderen o.a. het nummer “Watermelon Sugar” van Harry Styles en wordt natuurlijk de muzikale kennis nog even getest over de verschillende instrumenten die voorbij zijn gekomen tijdens de lessen. 

Ben jij op zoek naar muzieklessen of een educatief project, bijvoorbeeld op school of de BSO, mail dan naar muziekeducatie@phoenixwateringen.nl

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen