Reserveer uw plaatsen voor de donateursconcerten op 7 en 8 november 2020

Blokfluit, Harmonie, Leerlingen, Percussie, Phoenix, Slagwerkgroep, TOP-orkest

Reserveer plaatsen voor het concertreeks van november 2020

Omdat het organiseren van concerten in deze bijzondere tijd veel extra werk kost en omdat we elkaar kunnen versterken, hebben de verenigingen Pius X uit Poeldijk en de Phoenix de handen ineengeslagen om samen een concertweekend te vullen.

100% Coronaproof opzet in de zaal en op het podium

Door het jaarlijkse donateursconcert op te splitsen in 3 concerten, kan toch iedere muzikant met zijn of haar ensemble optreden. En hierbij kunnen we ook de zaal in de Veiling zo inrichten dat luisteraars in drie groepen kunnen komen luisteren. Zo heeft iedereen, luisteraar en muzikant, een ruime plek om te genieten van het muzikale programma.

Programma :

Zaterdagmiddagconcert 7 november 15:00 – 16:00 uur: optredens van het TOP orkest, het leerlingenorkest, de blokfluitgroep en van de jeugdpercussiegroep

Zaterdagavondconcert 7 november 20:00-21:00: optreden van het Harmonieorkest

Zondagmiddagconcert 8 november 14:00-15:00: optredens van het Blaasensemble van Pius X, het saxofoonensemble Funky Fingers van Pius X en van de gezamenlijke percussiegroep.

Hoe kan ik reserveren voor een van de concerten?

Met je tijdige reservering ben je verzekerd van een plekje op 7 november! Er zijn rond de 120 plaatsen per concert. Net zoals je gewend bent in deze tijd bij het bezoek aan een restaurant of een theater is reserveren verplicht zodat wij contactgegevens hebben om je te kunnen bereiken.

Je kunt met je gezin komen (maximaal personen) of met maximaal 2 personen van verschillende huishoudens. Met je gezelschap krijg je een tafeltje toegewezen. Op zaterdag is er catering.

  • Donateurs kunnen in september al hun plaatsen reserveren met de onderstaande link.
  • Vanaf oktober kunnen ook niet-donateurs hun kaartjes reserveren met de onderstaande link.

Maak een reservering voor 7 november aan door te klikken op deze reserveringslink (vanaf 11 september alleen actief voor donateurs)

Mocht je na reserveren toch niet kunnen komen luisteren, dan kunt je jouw reservering altijd annuleren. En ook in het geval dat de muziekverenigingen de concerten moeten uitstellen door veranderende richtlijnen, dan brengen wij jullie daarvan tijdig op de hoogte. De kosten van de kaartjes zullen dan worden gerestitueerd.

Als je vragen hebt, dan kun je e-mailen naar concert@phoenixwateringen.nl.

Voor reserveren voor het concert op zondag 8 november dan kun je contact opnemen met de Phoenix via concert@phoenixwateringen.nl.

Kosten en betaling voor de concerten op zaterdag:

Donateurs krijgen 2 vrijkaarten per donateur

Volwassenen vanaf 13 jaar: 10 euro per persoon

Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Na het invullen van het reserveringenformulier ontvang je (als je geen donateur bent) via e-mail bericht over de betaling. Bij voorkeur ontvangen we de betaling vooraf via overmaken, zodat bij aanvang van het concert alles nog vlotter kan verlopen! Het rekeningnummer is NL53 RABO 0156 6120 03 ten name van De Phoenix in Wateringen.

Hopelijk mogen we u bij een van de concerten verwelkomen!

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen