Voor het eerst

Harmonie, Slagwerkgroep

Voor het eerst kunt u op 16 maart in De Veiling te Poeldijk kennismaken met de nieuwe dirigent van de Phoenix/Pius X harmonie. Sinds 7 december 2018 staat Cheuk Hung (Hardy) Li voor het orkest.

Hardy Li is op 8-jarige leeftijd als muzikant begonnen op trompet. Zijn grote inspirator in die tijd was zijn vader, een pianist. Op 13-jarige leeftijd werd hij trompettist in het orkest van zijn middelbare school in Hong Kong. Daar ontstond zijn grote passie voor muziek en cultuur. De middelbare school heeft hij afgerond in het Verenigd Koninkrijk en vervolgens is hij klassiek trompet en HAFABRA-directie gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Naast dirigent te zijn bij de Phoenix/Pius X is Hardy ook actief in de jeugdeducatie waaronder het dirigeren van een jeugdorkest en het geven van trompetles.

Op 16 maart kunt u zelf komen luisteren en kijken maar hoe Hardy Li vorm en inhoud geeft aan de muziek en het orkest. Zijn eerste Westlandse concert wordt gegeven in samenwerking met de percussiegroep Pius X/Phoenix onder leiding van Michel Ponsioen.

Aanvang concert: 20.15 uur
Locatie: De Veiling (voormalige gebouw de Leuningjes) in Poeldijk
Toegang: gratis

De Phoenix

De Phoenix is de Wateringse Muziekvereniging. We bestaan uit verschillenden afdelingen en verzorgen naast concerten ook muziekopleidingen. Tevens kunt u ons boeken voor optredens. Meer weten? Neem gerust contact op of kom eens kijken.

NEEM cONTACT oP!

Speel-locatie

Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Post-adres

Kruidenlaan 36
2292 CE Wateringen